Gymnastiek

Gezond Sportief GymnastiekRegelmatig bewegen is niet alleen gezond voor uw lichaam, het maakt u ook mentaal sterker en veerkrachtiger. Bovendien beleeft u er een hoop plezier aan en ontmoet u nieuwe mensen bij u uit de buurt.

Onze lessen bestaan uit blokken van vier weken, waarbij de oefeningen die we doen opgebouwd worden voor wat betreft de intensiteit en herhalingen.  Na vier weken is er weer een nieuw blok met nieuwe oefeningen.

De lessen worden gegeven verschillende niveau’s en aangepast aan de conditie en bewegingsvrijheid van de deelnemer. Iedereen kan daardoor meedoen, ook als u moeilijk ter been bent.

De oefeningen zijn verantwoord opgebouwd en wij letten op dat ze goed worden uitgevoerd.  Individuele aandacht vinden wij belangrijk.  Tevens letten wij erop dat de oefeningen geen klachten opleveren aan nek en onderrug.  Zo doen wij bijvoorbeeld geen buikspier oefeningen waarbij het bovenlichaam geheven wordt (crunches), omdat dit vaak nekklachten geeft.  Wij gebruiken de benen als hefboom, zodat de nek onbelast blijft.
Buik-, bil- en rugspieren krijgen ruime aandacht in ons programma.

Tot slot sluiten wij af met een cooling down, waarbij we de belaste spieren rekken.

Nieuwsgierig geworden na het lezen van deze informatie?  Kom gerust eens langs! U kunt gratis 2 lessen komen ervaren.  Nieuwe leden zijn van harte welkom en om de prijs hoef je het niet te laten.

Informatie over lestijden, prijzen en locatie

 

 

Reacties gesloten.